Autor: Tõnu Tramm • 19. juuni 2023

Ahola Transport tuli tunamullusest napist miinusest plusspoolele

Rahvusvaheliste kaubavedudega tegelev OÜ Ahola Transport saavutas 2022. aastal 2,31 miljoni eurose käibe juures 16 442 eurot tegevuskasumit. Võrreldes üle-eelmise aastaga kasvas ettevõtte müügitulu 3,80% ja toonasest 6500 eurosest miinusest jõuti taas plusspoolele, selgub ettevõtte majandusaasta aruandest.
Ahola Transporti Eesti tütarfirma pakub veoteenust vaid oma Soome emafirmale.
Foto: Jarmo Piironen

2022. a. moodustas OÜ Ahola Transport müügitulust 17,5% kaubavedu maanteel ja 82,5%. veondust abistavad teenused. 2021. aastal oli kaubaveo osakaal 15,7% ja veondust abistavad teenused 84,3% müügitulust, kirjutab ettevõtte juhatuse liige Thomas Johannes Ahola majandusaasta aruandes.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077