Autor: Logistikauudised.ee • 15. juuni 2023

Usbekistani veokitele pandi peale Eestisse sisenemise keeld

Kuigi Eesti ja Usbekistani ministeeriumite vahel lepiti juba eelmisel aastal kokku veolubade vahetamises, ei ole Usbekistani transpordiministeerium Eesti vedajatele vajalikke lubasid väljastanud ning seetõttu on tühistatud ka Eesti poolt Usbekistani vedajatele väljastatud veoload.
Foto: Reuters/Scanpix

Rahvusvaheline autoveondus kolmanda maa riikidega toimub rahvusvaheliste kokkulepete alusel vastastikku vahetatavate veolubade alusel. Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium on väljastanud Usbekistani transpordiministeeriumile 2023. aastaks vastavalt 250 Eesti veoluba rahvusvahelisteks autokaubavedudeks, kuid vaatamata korduvatele päringutele ja meeldetuletustele ei ole Usbekistani pool Eesti vedajatele Usbekistani veolubasid seniajani saatnud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077