Autor: Tõnu Tramm • 9. juuni 2023

Venipak kasvatas küll käivet, kuid kasuminumber jäi samasse auku

Venipak Eesti kasvatas mullu oma käivet ligi 18%, kuid sõjaga kaasnenud kütusehinna tõus kärpis rentaabluse mitu protsendipunkti madalamaks. Nõnda lõpetas ettevõte mulluse majandusaasta 1,62 miljoni euro suuruse kasumiga, mis on 2021. aastaga võrreldes üsna samas suurusjärgus.
Aruandeaasta lõpus töötas Venipak Eestis 33 töötajat.
Foto: Venipak

Venipak Eesti müügitulu oli 2022. aastal 10,86 miljonit eurot, mida on võrreldes 2021. aastaga 17,93% rohkem. Toona oli ja käibenumber alla 10 miljoni euro, täpsemalt 9,2 miljonit. Seega kahanes ettevõtte tegevuskasumi rentaablus 2,31 protsendipunkti, kuid ka 14,7% on tulemus, mida ei saa häbeneda. Enamikel maanteetranspordiga tegelevatel ettevõtetel on jäänud selline rentaabluse number kättesaamatusse kaugusesse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077