Autor: Logistikauudised.ee • 9. juuni 2023

Parvlaev Regulat tabas reisil tehniline rike

Parvlaev Regulat tabas eile väljumisel Virtsu sadamast tehniline rike ning laev oli sunnitud sadamasse tagasi pöörduma.
Parvlaev Regula
Foto: Liis Treimann

Sildumisel puudutas laeva vööri tääv kai venderdust ja lõhkus kergelt metalli osa ja vendrid. Tegemist oli kütusereisiga ning pardal oli vaid kütuseveok koos juhiga ning meeskond, keegi kannatada ei saanud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077