Autor: Logistikauudised.ee • 6. juuni 2023

Tallinn soetab moodsa hooldustrammi

Tallinna Linnatransport (TLT) kuulutas välja rahvusvahelise hanke kaasaegse hooldustrammi soetamiseks, mis suudaks tagada senise hooldustaseme, arvestades samas ka Tallinna arenevat ja üha kaasaegsemat veeremit kasutava trammiliikluse kõrgendatud vajadusi.
Trammiteed vajavad pidevat hooldust.
Foto: Andras Kralla / Äripaev

TLT juhatuse liikme Kaido Padari sõnul ajendas uue hooldustrammi hanke väljakuulutamist olukord, kus pealinna trammivõrk on laienemas Vanasadamasse ning viimastel aastatel soetatud uudsetele CAF-trammidele lisanduvad lähiaastail tehnika viimasele sõnale vastavad PESA-trammid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077