Autor: Jaan Martin Raik • 6. juuni 2023

Alexela kaasab enne börsile minekut strateegilisi investoreid

Börsidebüüdiks valmistuv Alexela kaasab enne IPO tegemist investoreid, kes soovivad olla abiks nende strateegia ellu viimisel.
Hans Pajoma (paremal) on praegu AVH Grupi juht ja börsidebüüti planeeriva Alexela nõukogu esimees. Pildil Coop Panga tippjuhina börsikella helistamas.
Foto: Liis Treimann

Aasta alguses korrastas energiakontsern Alexela Varahaldus struktuuri ja teatas, et sel aastal tehakse kodu korda ja Alexela ametlik börsiprotsess algab alles järgmisel aastal. Alexela Varahaldus muudeti AVH Grupiks, mille juht Hans Pajoma täpsustas Äripäevale, et kapitali kaasatakse enne börsile minekut seoses Alexela kasvustrateegiaga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077