Autor: Logistikauudised.ee • 16. mai 2023

Kohus: Via3L Speditioni endiste juhtide vastu korraldatud kampaania oli õigusvastane

Harju maakohus jõudis otsusele, et Via3L Speditioni omanikud Meelis Saaresalu ja Alger Närska on valeinfo avaliku levitamisega püüdnud ettevõtte endiste juhtide Lauri Lati ja Elmer Maasi mainet tahtlikult rikkuda. Närska ja Saaresalu peavad Postimehes ja Äripäevas levitatud valed ümber lükkama.
Via3L Speditioni endised juhid Lauri Latt ja Elmer Maas said taas kohtus õiguse.
Foto: Andras Kralla

Äritülis Lauri Latti ja Elmer Maasi esindanud vandeadvokaat Paavo Kochi sõnul kujunes 2018. aastal alanud pereheitmisest Eesti äritülide ajaloo mastaapsemaid ja agressiivsemaid tühistamiskampaaniaid, mille maakohus 12. mail täies ulatuses õigusvasteks tunnistas.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077