Autor: Logistikauudised.ee • 23. märts 2023

Maakohus mõistis Via3L Speditioni eksjuhid õigeks

Harju maakohus mõistis kolmapäeval, 23. märtsil õigeks logistikafirma Via3L Spedition OÜ endised juhid Elmer Maasi ja Lauri Latti, keda ettevõtte suuromanike kaebuse alusel süüdistati usalduse kuritarvitamises.
Via3L Speditioni endised juhid minemas 2021. aastal kohtu ette.
Foto: Andras Kralla

Kohtuotsuse kohaselt tuleb Maasi ja Latti õigusabikulud hüvitada Eesti riigil. Via3L Speditioni kulud jäid ettevõtte enda kanda.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077