Autor: Logistikauudised.ee • 28. aprill 2023

Omniva kasvatas müügitulu, kuid jäi kahjumisse

Selle aasta esimeses kvartalis kasvas Omniva kontserni müügitulu 4 protsenti ja pakiteenuste tulu 13 protsenti. Omniva toimetas kohale kokku 7,5 miljonit pakki, mida on 11 protsenti rohkem kui eelmine aasta samal perioodil.
Omniva müügitulusid kasvatas peamiselt pakimahtude selge suurenemine.
Foto: Omniva

Kontserni müügitulu oli esimeses kvartalis 31,1 miljonit eurot (2022: 30,0 miljonit eurot). Müügitulust tuli 58 protsenti Eestist, 10 protsenti Lätist, 16 protsenti Leedust ja 14 protsenti rahvusvahelisest transiidist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077