Autor: Logistikauudised.ee • 26. aprill 2023

Tänavuse Livonia auhinna pälvis Omniva

Eesti ja Läti president andsid 25. aprillil Riias üle tänavused Livonia ettevõtlusauhinnad. Eestist pälvis selle Omniva, Lätist Tilde SIA.
Auhinna üleandmine Riias: Eesti president Alar Karis, Omniva juht Mart Mägi ja Läti president Egils Levits.
Foto: Läti Kaubandus-Tööstuskoda.

Livonia auhind antakse traditsiooniliselt ühele Eesti ja ühele Läti ettevõttele, mis on panustanud naaberriigi majandus- ja ettevõtlusmaastiku kujundamisse. Omniva pälvis auhinna oma Läti tütarettevõtte aktiivse tegutsemise eest sealse turul, mille tulemusel on laiendatud pakiautomaatide võrgustikku ja avatud sorteerimiskeskus. Läti Tilde SIA pakub Eestis edukalt keeletehnoloogia, tõlke- ja logistikateenuseid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077