Autor: Logistikauudised.ee • 7. veebruar 2023

E-poodleja eeldab endiselt kiiret ja soodsat tarnet

„E-kaubanduse valdkonna uuringud on näidanud, et tervelt 44% Euroopa e-poodlejatest jätavad ostu sooritamata, kui kauba saabumisele kulub liiga kaua aega ja kuni 68 % jätab ostu tegemata kõrge transpordikulu tõttu. Seega on transport üks alustalasid, mis lisaks mugavale makselahendusele aitab parandada kliendi ostukogemust e-poes,“ nentis SEB Kaupmeeste Makselahenduste ärijuht Karl Oskar Haak.
Hinnatõus kullerteenuste turul on vältimatu, kuid see ei tohi olla nii suur, et ostud tegemata jääks.
Foto: PER KASCH

Inflatsioon mõjutab 2023. aastal kogu kaubandussektori tegevust, kuid prognooside kohaselt aitab globaalse jaemüügi nominaalkasv varjata reaalkasvu aeglustumist. Jaemüügi stabiilsuse tagamine sõltub suuresti e-kaubanduse trendidega arvestamisest, sest möödunud kriisiaastad on muutnud tarbijad järjest enam digi-lembeliseks, selgitab SEB Kaupmeeste Makselahenduste ärijuht Karl Oskar Haak

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077