Autor: Logistikauudised.ee • 2. veebruar 2023

Riik toetab tänavu nii elektriautode kui kastirataste ostu

Lähinädalatel avaneb taas võimalus küsida toetust elektriautode ostuks. Uuendusena saab seekord toetusega soetada ka kastirattaid. Taotluste vastuvõtmise alguse kuulutab Keskkonnainvesteeringute Keskus välja lähiajal.
Täiselektrilise sõiduauto ja väikekaubiku ostutoetus on 4000 eurot.
Foto: Liis Treimann

Keskkonnaminister Madis Kallas allkirjastas nullheitega sõidukite toetuse andmise määruse, millega edendatakse keskkonnasäästlikumate transpordivahendite kasutust ja vähendatakse kasvuhoonegaaside heidet. Varasemaga võrreldes on aga tingimustes mitu muudatust. Esiteks peab sõiduk olema ostetud mitte varem kui määruse jõustumise päeval ning toetust makstakse seekord tagantjärgi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077