Autor: Tõnu Tramm • 19. juuli 2022

Muudatus Rimi transpordikorraldused langetas HAVI Logisticsi käivet

Baltimaades Rimile logistikateenust pakkuv HAVI Logistics kaotas tänu Rimi transpordisüsteemi ümberkorraldusele mullu enam kui viiendiku käibest, kuid põhjalikud ümberkorraldused tõid vaatamata sellele ettevõttele viie viimase aasta suurima kasumi.
HAVI Logisticsi logistikakeskus Jüris.
Foto: Andras Kralla

„2021. aastal oleme jätkanud standardiseerimise ja tsentraliseerimise protsesse kõigis kolmes Baltikumi ettevõttes. Eestis on HAVI Logistics kõige olulisemate muudatustega, mis ühtlasi parandas ettevõtte efektiivsust ja märkimisväärset kokkuhoidu eelmiste aastate võrreldes,“ kirjutab ettevõtte juhatus äsja esitatud majandusaasta aruandes.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077