Autor: Logistikauudised.ee • 5. juuli 2022

Eesti ettevõtted saatsid Ukrainasse 10 000 esmaabipakki

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja, Riigikaitse Edendamise Sihtasutuse ja Eesti Reservohvitseride Kogu heategevuskampaania koostöös auto- ja transpordiettevõtetega viis Ukraina sõduritele kolm kaubikutäit taktikalisi esmaabikomplekte, ravimeid ning seadmeid koguväärtusega 340 000 eurot.
Seekordse saadetise jaoks komplekteeriti juuni lõpus ja juuli alguses üle 10 000 esmaabipaki.
Foto: Eesti Kaubandus-Tööstuskoda

Tegu on neljanda korraga, kui koostöös ettevõtjatega ostetakse ja saadetakse meditsiinivahendeid otse sõjakoldesse. Seni on kohale toimetatud 1,8 miljoni euro väärtuses abi, et tagada kohalike haiglate töövõime ja varustatus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077