Autor: Tõnu Tramm • 28. jaanuar 2022

Galerii: kümnes Autovedajate Aastakonverents

Eile, 27. jaanuaril toimus järjekorralt kümnes Autovedajate Aastakonverents, kus võeti luubi alla peatselt kehtima hakkav liikuvuspaketi teine etapp, nii rahvusvaheliste kui Eesti-siseste vedajate igapäevamured ning tulevik, mis puudutab rohepööret.
Avaettekandega esines Eda Rembel MKMist.
Foto: Raul Mee

Konverentsi avaettekandes tunnistas Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi veondus- ja liiklustalituse juhtivspetsialist Eda Rembel, et midagi rõõmustavad tal vedajatele kahjuks öelda ei ole.

"Meie hääl on jäänud suurte Euroopa riikide kõrval hüüdjaks hääleks kõrbes ja ehkki me hääletasime selgelt sellise liikuvuspaketi vastu, suruti see ikkagi läbi," nentis Lember, kelle sõnul hakkab peagi kehtima kohustus veokite tagasipöördumise kohustus, tegevjuhi hea maine nõude kehtima hakkamine, lisanõuded kabotaažile jpm.

Logistikauudised võtab konverentsil kõne alla olnud teemad lähiajal ükshaaval ette, seniks väike pildigalerii värskest konverentsist.

27JAN2022 Autovedajate aastakonverenst 2022 . Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077