Galerii: Autovedajate aastakonverents

30. jaanuaril toimus Tallinnas Olümpia hotelli konverentsikeskuses Autovedajate 8. Aastakoneverents, kus autovedajad arutlesid alanud aastal ees ootavate võimaluste ja väljakutsete üle.

Maanteeameti teehoiu arendamise osakonna sillainsener Taivo Kurg  Foto: Raul Mee, fotograaf

Ettekannetest kerkis esile mitmeid päevakajalisi probleeme. Näiteks tutvustas Maanteeameti teehoiu arendamise osakonna sillainsener Taivo Kurg ameti läbi viidud sillauuringut, mille kõigus mõõdeti ka sildasid ületavate veokite teljekoormust ja täismassi.

Selgus, et tervelt 17% veokeid sõitis ülekaalus, ekstreemsemad näited olid Kernu sillal mõõdetud poolhaagis täismassiga 73 tonni, Sillaotsa sillal täishaagisega veok täismassiga 88 tonni jne. Enim ülekoormatud veokeid liikus kõrval ja tugimaanteedel ning võib vaid oletada, mis toimub kohalike omavalitsuste teedel.

Teemadest olid kõne alla veel tööjõumaksud, turvaliste veokiparklate rajamine Euroopas, e-veoselehe kasutuselevõtuga kaasnevad takistused, millised on võimalused kulude arvelt kokku hoida jne. Kõigest neist saab pikemalt lugeda juba õige pea logistikauudised.ee vahendusel.

Vaata pildigaleriid konverentsist

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150