Autor: Logistikauudised.ee • 28. detsember 2021

Viking Glory alustas koduteed Hiinast Soome

Viking Line’i uus lipulaev Viking Glory alustas teekonda Hiinast Xiamenist kodusadamasse Turusse. Laeva juhib kapten Ulf Lindroos koos 40-liikmelise meeskonnaga. Ligi viis nädalat kestev reis kulgeb läbi Suessi kanali ja Gibraltari väina.

Reisilaev Viking Glory alustas täna teekonda Hiinast Xiamenist oma kodusadamasse Turusse. Laev sõidab Soome lipu all ja marsruut kulgeb läbi paljude maailma tuntumate veeteede. Pärast India ookeani ületamist sõidab Viking Glory Suessi kanali kaudu Vahemerele, suundub Gibraltari väina läbimise järel põhja ning jõuab Taani väinade kaudu Läänemerele. Laeva kiirus on keskmiselt 16 sõlme ja kojusõit kestab ligi viis nädalat.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077