Autor: Logistikauudised.ee • 17. detsember 2021

Megastar on tehnilise rikke tõttu rivist väljas

Tallink Grupp teatab, et ettevõtte Tallinna–Helsingi liini teenindava süstiklaeva Megastari tänased väljumised on tühistatud seoses laeva ilmnenud automaatikaseadmete rikkega. Kuni Megastar on taas võimeline liinile naasma, teenindavad Tallinna–Helsingi laevaliini Star ja Silja Europa.
Tallinki laev Megastar täna liinile ei jõudnud.
Foto: Andres Haabu

Süstiklaev Megastar oli sunnitud täna hommikul pärast laeva kella 7.30st väljumist Tallinnast naasma Tallinna sadamasse, sest ilmnenud automaatika seadmete rikke tõttu ei olnud võimalik reisi jätkata ja Helsingisse jõuda.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077