Autor: Tõnu Tramm • 10. november 2021

Logistika Aastakonverents 2021: juba ligi 120 osalejat, vaata kes on end kirja pannud

Logistika Aastakonverentsile on end kirja pannud juba ligi 120 osalejat, esinejatega on liitunud CF&S Estonia tegevjuht Tiit Arus, DSV regionaaldirektor ja juhatuse esimees Alvar Tõruke jt. Kehtiv soodushind lõppeb täna, ehk 10. novembril.

25. novembril Tallinna Vanasadama uues kruiisiterminalis toimuva 23. Logistika Aastakonverentsi programm on saamas paika. Esinejatest on lisandunud CF&S Estonia tegevjuht ja juhatuse liige Tiit Arus, Maxima Eesti IT direktor Vsevolod Boikov, Ospentose tegevjuht Valter Veedler, DSV regionaaldirektor ja juhatuse esimees Alvar Tõruke, Tallinki juhatuse esimees Paavo Nõgene jmt. Programmi ja esinejatega saab lähemalt tutvuda SIIN!

Konverentsile on end kirja pannud juba üle 110 osaleja (vt osalejaid siit), kehtiv soodushind kehtib veel vaid täna, 10. novembril. Kes pole end veel kirja pannud, siis seda saab teha SIIN! Konverents toimub nii saalis kui veebis ning see on kõikidele osalejatele järelvaadatav.

Tänavuse konverentsi fookuses on tarnekriis, merevedude hinnatõus, konteinerite nappus, energiahindade tõus ja vajadus arvestada rohepöördega, mis on sektori suurimad väljakutsed. Oma mõtetest ja prognoosidest ning kaubavedude perspektiividest tulevad lavale kõnelema Eesti logistikasektori tippjuhid. Lisaks arutleme ka ees ootava rohepöörde teemal ja küsime, mida teha, et rohepööre ei muutuks rohepesuks. Konverentsi tipphetk on Aasta Logistikateo väljakuulutamine.

Konverentsi modereerib majandusekspert Raivo Vare.

PANE TÄHELE!

Käimas on ka Aasta logistikateo lugejahääletus, mis kestab kuni selle nädala lõpuni. Kolme finalisti seast saab oma lemmiku valida SIIN!

Kõikide hääletanute vahel loosime välja priipääsme konverentsile!

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077