Autor: Logistikauudised.ee • 27. november 2020

Galerii: 22. Logistika Aastakonverents

26. novembril toimus järjekordne logistika aastakonverents, mille fookus oli seekord logistika uuel reaalsusel, ehk raudteevedudel ning sellel, kuidas hakkab meie logistika tulevikku mõjutama rajatav Rail Baltica.
Konverentsi modereeris logistikaekspert ja Via3L juhatuse esimees Rainer Rohtla.
Autor: Raul Mee

Konverentsi avasõnadega esines videopördumise teel majandus- ja taristuminister Taavi Aas ning ministeeriumi poolt vastas osalejate kõsimustele MKMi Rail Baltica koordinaator Kristjan Kaunissaare. Sõnum oli ühene: lõpetagem vaidlused ning hakakem tegutsema! Rail Baltica tulek on otsustatud ning ka kõikide ülejäänud esinejate sõnum oli ühene, raudteevedudes seisneb Eesti kui transiitriigi tulevik ning pole kahtlustki, et rajatav raudteekoridor Põhja- ja Lääne-Euroopa vahel oleks pidanud toimima juba ammu.

Veel räägiti sellest, milliseid väljakutseid pakub logistikutele COVID-19 vaktsiini transport ning kuidas on koroonakriis mõjutanud kaupade liikumist Aasia ja Euroopa vahel. Lõpuvestlusesse liitus veebi vahendusel ka majandusekspert Raivo Vare, kelle üheks sõnumiksoli, et Eesti Raudtee uut juhti ootavad ees suured väljakutsed, sest kogu meie raudteekorraldus vajab põhjalikku restarti. Ise ta sellele kohale siiski ei kandideeri.a

Lisaks kuulutati välja Aasta Logistikategu 2020, mille võitis OÜ Sixfold reaalajas kaardirakenduse eest Euroopa piiriületuspunktides toimuvast.

Vaata pildigaleriid konverentsist:

26NOV2020 Logistika Aastakonverents 2020 - Logistika uus reaalsus . Foto autor Raul Mee
Autor: Raul Mee
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077