Autor: Logistikauudised.ee • 2. november 2021

Õliühing soovitab muuta bensiinihinda põhjendamatult tõstvat regulatsiooni

Eesti Õliühing saatis Keskkonna- ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumile pöördumise ettepanekuga muuta suvise mootoribensiini müügi alguskuupäeva, mis paneb meie mootoribensiini tarbijad naaberriikidega võrreldes halvemasse seisu ja toob kevadel kallimad kütusehinnad kaasa teistest kuu aega varem.
Niigi kõrge kütusehinna taustal oleks teiste riikidega ühtne regulatsioon meie tarbijate jaoks õiglane.
Foto: Liis Treimann

Kütusesektori esindusorganisatsioon Eesti Õliühing saatis 2. novembril Keskkonna- ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumile pöördumise ettepanekuga muuta suvise mootoribensiini müügi alguskuupäeva. Ühingu tegevjuht Mart Raamat ütleb, et riigiga ollakse juba pikalt sellel teemal diskuteerinud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077