Autor: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 27. oktoober 2021

Sõitjateveo TOP: kriisist väljus võitjana GoBus

Sarnaselt väga paljudele teistele valdkondadele mõjutas pandeemia väga otseselt ka bussiveosektorit ning oluliselt ka Sõitjateveo TOPi esikohaomaniku, ASi GoBus, majandustulemusi.
GoBusi juhataja Andrei Mändla sõnul on kriisist kergemalt pääsenud need bussifirmad, kel taskus riiklikud liiniveolepingud.
Foto: GoBus

Võttes arvesse inimeste liikumispiiranguid, tellimusvedude sisuliselt seiskumist ja muud, võib mulluseid majandustulemust hinnata päris heaks, ütleb ettevõtte juhataja Andrei Mändla, kelle sõnul teeb talle täna kõige enam muret gaasihinna mitmekordne tõus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077