Autorid: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor, Tõnu Tramm • 29. september 2021

Autotranspordi TOP: AloneWolf riisus koore

Autotranspordi TOPi esikolmik on kõik ühel meelel, et eelmise aasta edu taga oli põhiliselt soodsam kütus. Esikoha omanik, riigisisest ja rahvusvahelist transpordilahendust osutava AloneWolfi juhatuse liige ja omanik Andrus Laul tõdeb, et sel aastal ollakse paraku tagasi harjumuspärases rütmis ning erinevad surved on taastunud ja tugevamad kui kunagi varem.
Sel suvel katsetas AloneWolf koos Transpordiameti ja Schenkeriga pikki autoronge Eesti teedel.
Foto: Kaspar Pokk

„2020. aasta oli AloneWolfile väga edukas, isegi rekordiline. Suur kummardus nii meie kaugsõidu autojuhtidele AloneWolfis, kui Eesti sisestele vedudele keskendunud tütarettevõtte StoneWolfi meeskonnale. Pean ütlema, et pole sellist ühte kindlat asja, mis edu tõi. Pigem osutusid õigeks erinevad meeskonna ja kliendisuhete suunal tehtud tegevused, millesse olime pikaajaliselt ja meelekindlalt panustanud,” räägib Andrus Laul.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077