Autor: Tõnu Tramm • 14. september 2021

Yrjö Ojasaar: mõõdikute loomisega tasub olla ettevaatlik

Erinevate mõõdikute väljatöötamisel tasub olla ettevaatlik, eriti nende puhul, mis peaksid motiveerima töötajaid. „Sa võid üksinda mistahes kavala motivatsioonisüsteemi välja nuputada aga sada töötajat suudavad koos ikka välja mõelda skeemi, kuidas sellega manipuleerida,“ oli riskikapitalifondi Change Ventures kaasasutaja ja partneri Yrjö Ojasaare kokkuvõtlik sõnum ettevõtjatele Tartus toimunud Tarneahela Aastakonverentsil.
Yrjö Ojasaar Tartus toimunud Pärnu Tarneahelakonverentsil.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Pikalt USAS elanud ja tegutsenud Yrjö Ojasaar tõi Tarneahela Aastakonverentsil rea suisa uskumatutena tunduvaid näiteid kogu maailmast, kuidas erinevad mõõdikud ühel hetkel mitte üksnes ettevõttele endale, vaid suisa tervele ühiskonnale vastu hakkavad töötama. Ekstreemsemad neist pärinevad meditsiini ja panganduse valdkonnast.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077