Autor: Tõnu Tramm • 10. september 2021

Rainer Rohtla: digitaliseerimise eesmärk on lugu, mis on iga numbri taga

Digitaliseerimise juures on oluline näidata lugu konkreetse numbri taga, tõdes Via 3L tegevjuht Rainer Rohtla Tartus toimuval Pärnu Tarneahelakonverentsil. „Oluline on visualiseerida andmebaasis olevad numbrid nii, et iga töötaja saaks aru, kas see number on suur või väike.“
Piret Masing ja Rainer Rohtla.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Via3L on valinud oma digitaliseerimise partneriks Columbus Eesti, mille kaubanduse ja logistika ärijuht Piret Masing tunnistas, et keskmine Eesti ettevõte on suurema osa paberimajandusest saata küll juba ajaloo prügikasti, kuid elab suuresti igavas ja keerulises Excelis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077