Autor: Tõnu Tramm • 16. august 2021

Trend Poola veonduses: tuled meile tööle, saad uue sõiduauto palgalisaks

Poola transpordifirma Kucera Logistics Group motiveerib oma veokijuhte uute sõiduautodega: esimesed autod said kõige kogenumad autojuhid, kuid juba on kavas teine tarne ka kõikidele teistele. Tegemist pole esimese sarnase kampaaniaga Poolas.
Kokku plaanitakse juhtidele soetada 30 uut sõiduautot.
Foto: Kucera Logistics Group

Autojuhtidele pakutavad uued Toyota Yarised peaks aitama eelkõige juhtidel mugavamalt tööle pääseda, kuid neid on lubatud kasutada ka teistel pereliikmetel ajal, mil juht on reisil.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077