Autor: Logistikauudised.ee • 26. juuli 2021

Hiidlased saavad Tiiu nädala sees liinile tagasi

TS Laevad otsustas 27. juulist 29. juulini teenindada Rohuküla-Heltermaa liini parvlaevadega Tiiu ja Leiger ning Virtsu-Kuivastu liini parvlaevadega Piret ja Regula. Öösel vastu reedet toimub taas parvlaevade vahetus, Tiiu suundub Saaremaa liinile ning Regula Hiiumaa liinile.
Hiudlased saavad homsest Tiiu tagasi, aga vaid paariks päevaks.
Foto: MKM

TS Laevade juhatuse esimehe Indrek Randveeri sõnul tehti põhjaliku analüüsi tulemusel otsus tuua homsest parvlaev Tiiu tagasi Hiiumaa liinile ning parvlaev Regula Saaremaa liinile, reedel aga laevade asetust taas pühapäevani muuta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077