Autor: Tõnu Tramm • 8. juuli 2021

Crafterite suurhange lennutas Volkswageni juuni müügitabeli tippu

Juunis müüdi Eestis 516 uut tarbesõidukit, mida on 111% enam kui mullusel koroonaperioodil. Liidrikohale tõusis Volkswagen ja seda tänu ühele suuremale hankele, kus kaubaks läks korraga 60 Crafterit.
Korraga ostetud 60 valget Crafterit tegid sellest sõidukist juunikuu müüduima tarbesõiduki.

Uute tarbesõidukite turg kosub tempokalt ja ehkki 2019. aasta taset veel juunis kätte ei saadud (toona müüdi 596 sõidukit), on 516 auto suurine müük siiski enam kui kaks korda rohkem mullusest koroonaperioodist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077