Autor: Ken Rohelaan • 28. juuni 2021

Autojuhtide vähesus ähvardab britte toidupuudusega

Suurbritannia toidupoodide lettidele võivad sel suvel tekkida tühjad kohad, sest koroonapandeemiast tingitud tarneahelate probleemide ja Brexiti tõttu on riigis puudu ligikaudu 100 000 rekajuhti, vahendab Reuters.
Rekajuhid on pikemat aega protesterinud Brexiti ja koroonapiirangute vastu. Pildil protestiaktsioon tänavu jaanuaris Londonis.
Foto: Tolga Akmen, AFP/Scanpix

Suurbritannia tööstuste juhid saatsid 23. juunil peaminister Boris Johnsonile kirja, kutsudes viimast isiklikult olukorda sekkuma, et tekiks ligipääs Euroopa tööjõule. Üks ettepanek on võimaldada tööviisasid autojuhtidele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077