Autor: Logistikauudised.ee • 31. märts 2021

Rail Baltica hangetel läheb tänavu käiku üle kahe miljardi euro

Rail Balticu ühisettevõtte tegevjuht ja juhatuse esimees Agnis Driksna ütles eile toimunud RB Rail ASi hankeplaani veebiseminaril, et projekti fookus on 2021. aastal valmistuda suuremahulisteks ehitustöödeks, selle aasta hangete hinnanguline lepinguline koguväärtus ületab 2 miljardit eurot.
Foto: RB Rail

30. märtsil 2021 jälgis RB Rail ASi hankeplaani veebiseminari enam kui 1300 raudteetööstuse professionaali 34 riigist, sh Balti riikidest, Saksamaalt, Itaaliast, Soomest, Suurbritanniast, Rootsist, Prantsusmaalt. Seminaril anti täpsem ülevaade Rail Balticu hankeprotsessist, hindamiskriteeriumitest ja põhinõuetest, mis aitavad tulevastel pakkumistel edu saavutada.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077