Autor: Teeli Remmelg • 30. märts 2021

Oodatav konflikt: Rail Baltica võib hakata takistama 2+2 maanteede valmimist

Rail Baltica ja 2+2 teede ehitusel võib tekkida pudelikael juba pinnasetööde etapil, mida põhjustab tehnika ja töötajate nappus. Küsimus tekib, kuidas väikeses Eestis kannatab samal ajal ehitada kaht suuremahulist taristuprojekti? Kas selleks jätkub piisavalt tehnikat ja inimesi?
TREV-2 Grupi juhatuse esimees Sven Pertens
Foto: Eiko Kink

Kuigi riik planeerib tänavu 2000 kilomeetri mahus teetöid, kardavad ettevõtjad, et tempo ei ole piisav ja kui paari aasta pärast alustatakse Rail Baltica suuremahulisi pinnasetöid, ei jätku teedele piisavalt tehnikat ja inimesi, kirjutab Ehitusuudised.ee.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077