Autor: Logistikauudised.ee • 18. märts 2021

Rail Baltica Tootsi–Pärnu lõigu eelprojekti edasiarendus sai valmis

RB Rail ASi koostööpartneril, konsortsiumil Obermeyer Planen+Beraten GmbH ja Prointec S.A, on valminud Rail Baltica raudteetrassi Tootsi–Pärnu 36kilomeetrilise lõigu eelprojekti edasiarendus, mis täpsustab raudtee paiknemist ning ristumiste lahendusi.

„See projektlõik on nii Rail Baltica kui ka Pärnumaa jaoks oluline, sest koos rahvusvaheliste kauba- ja reisijaamadega aitab see kindlasti kaasa piirkonna edasisele arengule,“ ütles RB Rail ASi projektijuht Kaur Laansalu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077