Autor: Logistikauudised.ee • 25. veebruar 2021

Bussifirmad paluvad ministritelt sektorisisest võrdset kohtlemist

Eesti Turismifirmade Liitu (ETFL) kuuluvad bussifirmad kohelda võrdselt kõiki turuosalisi ning toetuste korral arvestada, et kriisis on võrdselt pihta saanud nii väikesed kui ka suured alaga tegelejaid.
Kiiret taastumist tellimusvedude sektoris ette näha ei ole.
Foto: Lux Charter

Eesti Turismifirmade Liitu (ETFL) kuuluvad bussifirmad paluvad majandus- ja taristuminister Taavi Aasale, ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutile ning tervise- ja tööminister Tanel Kiigele saadetud kirjas kohelda võrdselt kõiki turuosalisi ning toetuste korral arvestada, et kriisis on võrdselt pihta saanud nii väikesed kui ka suured alaga tegelejaid. Seega tuleks toetada kõiki, mitte ainult neid, kes tegelevad sajaprotsendiliselt tellimusvedudega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077