Autor: Logistikauudised.ee • 5. veebruar 2021

Laadimisvõrke kavandavad ettevõtted süüdistavad Eesti Energiat

Elektrisõidukite laadimisvõrke kavandavad ettevõtted pöördusid majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi poole, leides, et kui nii jaotusvõrgu kui laadimistaristu ettevõtted kuuluvad ühte Eesti Energia kontserni, siis on neil turul ebaaus eelis.
Eesti Energiale kuuluv Enefit Connect arendab elektriautode laadijaid Enefit VOLTi kaubamärgi all.
Foto: Enefit VOLT

Euroopa Liidu direktiiv sätestab, et üks ettevõtte ei saa omada jaotusvõrku ja laadimistaristut. Esimesega tegeleb Elektrilevi ja viimasega Enefit Connect. Mõlemad kuuluvad Eesti Energia kontserni, kirjutab ERR.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077