Autor: Logistikauudised.ee • 18. jaanuar 2021

Talvel tasub välipakiautomaati kauba tellimisel olla ettevaatlik

Paki tellimisel pakiautomaati tuleks silmas pidada, kuidas võivad temperatuurimuutused ja niiskus mõjutada toote kvaliteeti. Näiteks tasub talveperioodil olla ettevaatlik külmakraadidega, mis võivad põhjustada toote kvaliteedi langemise kuni selle kasutuskõlbmatuks muutumiseni kui tellida toode välipakiautomaati.
Osade kaupade puhul tasub kauba tellimisel eelistada siseruumides paiknevaid pakiautomaate.
Foto: Itella Smartpost

2020. aasta Kantor Emori e-kaubanduse trendiuuringu kohaselt tellivad eestlased netipoodidest väga palju just elektroonikatooteid, kosmeetikat ja raamatuid. Mainitud toodete puhul peab aga silmas pidama, kas ja kuidas võib välistemperatuur nende kvaliteeti mõjutada. Külma ilmaga võivad paljud pakid olla ohus, kuna nende sisu ei talu madalaid temperatuure.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077