Autor: Logistikauudised.ee • 13. detsember 2020

Bauhof pani püsti oma pakiautomaadid

Esimese ehituskaupu müüva ettevõttena Eestis pani Bauhof püsti kaupluseketi oma pakiautomaadid – esimesed automaadid avati Tartu ja Laagri kauplustes, nende kaudu saavad kliendid e-poe tellimusi kätte ööpäevaringselt tasuta ja kontaktivabalt.
Esimesed automaadid avas Bauhof oma Tartu ja Laagri kauplustes.
Foto: Bauhof

Bauhofi e-ärijuhi Priit Vao sõnul näitab ettevõtte e-poe statistika, et paljud kliendid ei soovi transpordi eest lisaks maksta ja eelistavad kaubale ise järele tulla.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077