11. jaanuar 2021

Omnivast lahkuv tippjuht: tabasime trendi, millest loobumine oleks tagasiminek

Andre Veskimeister mullu Pärnus Tarneahelakonvrentsil.
Foto: Raul Mee
Viimast nädalat Omniva pakiäri juhtiv Andre Veskimeister kirjeldab mullu pandeemia tingimustes plahvatuslikust kasvanud e-kaubanduse põhijooni ja märgib, et riigi postiettevõte peaks kindlasti saavutatud turupositsiooni hoidma.

Ei ole uudis, et tänu e-kaubanduse kasvule on inimeste tarbimisharjumused oluliselt muutunud. Möödunud, erakordne 2020. aasta kinnistas ja kiirendas neid trende veelgi. Aga see on alles algus. Kasv jätkub vähemalt sama kiiretel pööretel. Muutusest on saanud kasu need, kes on valmistunud e-kaubanduse mahu pidevaks kasvuks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077