Autor: Logistikauudised.ee • 11. jaanuar 2021

Via 3L grupi Eesti laologistika äriüksuse juhiks saab Erik Jässi

Erik Jässi omab pikka juhtimiskogemust, juhtides üheksakümnendate lõpust alates Papyruse äriüksusi Eestis, Poolas ja Soomes. Viimasel viiel aastal vastutas Erik Papyruse Eesti ja Soome äriüksuse arendamise ning juhtimise eest.
Foto: Olev Mihkelmaa [email protected]

Via 3L Eesti laologistika äriüksus on Baltimaades Via 3L kaubamärgi all tegutsev logistikaettevõte, osutades laologistika- ja veoteenuseid kohalikele ja rahvusvahelistele toidu- ja tarbekaupade tootjatele. Via 3L tegutseb Eestis 2001 aastast alates, ettevõttes töötab üle 200 töötaja ja opereerib ligi 40000m2 lao pinnal, pakkudes logistika lahendusi nii tava, kui jahe ja sügavkülma temperatuuridel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077