Autor: Logistikauudised.ee • 28. oktoober 2020

Antoon van Rens asub juhtima Via 3L Freighti

Seitse aastat CF&S Estonia AS rahvusvahelise transpordi osakonda juhtinud Antoon van Rens asub juhtima Via 3L möödunud aasta alguses loodud rahvusvahelisi transporditeenuseid pakkuvat ettevõtet Via 3l Freight.

Via 3L Freight OÜ on rahvusvahelisi transporditeenuseid pakkuv ettevõte, mis on loodud 2019. aasta alguses ja kuulub Via 3L gruppi. 2019. aasta juunis omandas Via 3L Freight AB Logistika Grupp OÜ-lt ekspedeerimise äriüksuse, mis lõi vundamendi Eesti kapitalil põhineva eduka rahvusvahelise transporditeenuseid pakkuva ettevõtte sünniks. Ettevõte on sellest alates teinud läbi kiire kasvu, kasvatades nii käivet kui töötajate arvu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077