Autor: Logistikauudised.ee • 31. detsember 2020

Valitsus muutis Suurbritanniast saabujatele nõudeid

Uuest aastast saab taas Ühendkuningriigist reisida Eestisse, kuid vaid teatud tingimustel.
Foto: Liis Treimann
Valitsuse otsuse järgi tuleb alates 1. jaanuarist Ühendkuningriigist Eestisse tulles teha vähemalt 72 tundi enne reisi algust SARS-CoV-2 test.

Valitsus kinnitas regulatsiooni, mille järgi tohib Eestisse Ühendkuningriigist reisida üksnes juhul, kui 72 tundi enne riiki sisenemist on tehtud SARS-CoV-2 test ja testi tulemus on negatiivne. Testi tegemise kohustus ei laiene alla 10-aastastele lastele. Piiriületuse järgselt tuleb Ühendkuningriigist tulles jääda 14päevasesse eneseisolatsiooni, mille jooksul ei tohi lahkuda oma elukohast või püsivast viibimiskohast.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077