Autor: Logistikauudised.ee • 20. november 2020

Rail Baltica palkas rahvusvahelise kogemusega kiirraudtee eksperdi

RB Rail AS tehnilise juhi ja juhatuse liikmena alustas tööd rahvusvaheliste kogemustega kiirraudtee ekspert Marc-Philippe El Beze, kes hakkab haldama Rail Baltica projekti kõiki tehnilisi aspekte.

„Meil on suur rõõm, et Marc-Philippe El Beze liitus Rail Baltica meeskonnaga ja asus tööle tehnilise juhima. El Beze on kiirraudtee ekspert, kes omab aastakümnete pikkust praktilist kogemust komplekssete raudteeprojektidega üle maailma. Olen kindel, et ta tugevdab ja kiirendab Rail Baltica projekti, mis jõuab kõikides riikides ehitusetappi,“ ütles RB Rail AS nõukogu esimees Anrī Leimanis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077