30. september 2020

Tulika Takso loobus Taxofonist ja tuli välja oma taksoäpiga

Tulika Takso loobus erinevaid taksofirmasid ühendanud Taxofoni äpist ja arendas välja omanimelise taksoäpi "Tulika 1200". Tänasest allalaetav äpp ei küsi ega salvesta kliendi sõidumarsruute ning kasutab alati ühesugust hinnakirja.

Tulika Takso juhatuse liikme Tiit Isopi sõnul on taksoturg viimaste kümnenditega sedavõrd konsolideerunud, et iseseisev ja ettevõttepõhine tellimusäpp muutus möödapääsmatuks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077