Autor: Anu Jõgi • 13. juuli 2020

Külmlaofirma juht ostis enamusosanikud firmast välja

Nordneti juht Madis Laansalu on nüüd ka külmlaofirma enamusomanik.
Foto: Raul Mee
Külmutatud ja jahutatud toodete logistikale spetsialiseerunud ning Eesti ühte suurimat külmladu haldava Nordneti juht Madis Laansalu ostis senised enamusosanikud firmast välja.

Juunis lõpuni viidud tehingu käigus sai Nordnet Citadele pangalt 3,8 miljonit eurot laenu, et välja osta 66 protsenti osakutest oma mitteaktiivsetelt osanikelt ja refinantseerida olemasolevad kohustused.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077