Autor: Allan Rajavee • 28. aprill 2020

RB Raili uus juht: minu silma all valmib Rail Baltic õigeaegselt

Kuigi koroonakriis on halvanud suurema osa Euroopa majandusest, usub mõne kuu eest RB Raili juhatusega liitunud 35aastase projektijuhtimiskogemusega Briti tippjuht Mark Loader, et vägagi algusjärgus olev Baltimaade ühisprojektist võib saada kohaliku majandusruumi taaskäivitaja.
Mark Loader.
Foto: RB Rail

„Minu jaoks on ülimalt oluline aeg – minu varasemad projektid pole jäänud venima ja ma ei kavatse lasta sel ka nüüd juhtuda,“ toonitas alates veebruarist Rail Balticu juhatusse kuuluv Loader. „Rail Baltic peab valmima 2026. aastaks. See tähtaeg pole muutunud ja usun, et me ei jää hiljaks“ lisas ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077