Uudised
Ainult tellijale

Paldiski Lõunasadama süvendustööd lõppenud, sildus aegade pikim tanker

17. märtsil lõppesid Paldiski Lõunasadama sissesõidukanali süvendamise ja laiendamise tööd, mille tulemusel on nüüdsest deklareeritud sügavus kanalis 15,5 m uue EH2000 süsteemi järgi. 29. märtsil sildus sadamas 256 meetri pikkune naftatanker STI CONDOTTI.

Naftatanker STI CONDOTTI Paldiski Lõunasadamas.  Foto: Argo Viikvald

Tallinna Sadama juhatuse liikme- kommertsjuhi Margus Vihmani sõnul valitseb maailmas üldine trend, et laevad muutuvad üha suuremaks, sest nii saab vähendada kauba transpordi ühikukulusid. „Sadamatel tuleb käia ajaga kaasas ja pakkuda kaubaoperaatoritele ning kaubavedajatele sobivaid tingimusi ja teha vastavaid investeeringuid ka sadamate infrastruktuuris. Paldiski Lõunasadama kanali süvendustööde tulemusena oleme nüüd paremas positsioonis ja saame just naftatoodete käitlejatel võimaldada edaspidi vastu võtta suuremaid laevasid.“

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistika.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150