Uudised
Ainult tellijale

Eestlased korraldavad Läti veokiga Leedus kaubavarguseid

Eestist juhitav kuritegelik skeem üritab juba pikemat aega Leedu ettevõtetelt kaupa välja petta, kasutades selleks Läti ettevõttele kuuluvat arvelt maha võetud veokit. Viimane vargus õnnestus neil läinud reedel, 7. veebruaril.

Foto: Cargonews.lt

Aasta alguses hakkas Leedu autovedajaid koondavates foorumites levima info, et Eestist pärit petised üritavad erinevate asjast mitte midagi teadvate ettevõtete nimel pakkuda Lätis ja Leedus transporditeenust. Kui koorem peal, kaovad nad sellega aga nelja tuule poole. Üks Eesti ettevõte, mille nime petuskeemis kasutati, olevat identiteedivargusega seoses pöördunud ka politsei poole, kuid kuna tol hetkel ei olnud otsest kahju veel tekkinud, siis kriminaalasja ei algatatud, kirjutab Cargonews.lt.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150