Autor: Logistikauudised.ee • 12. veebruar 2020

Eestlased korraldavad Läti veokiga Leedus kaubavarguseid

Eestist juhitav kuritegelik skeem üritab juba pikemat aega Leedu ettevõtetelt kaupa välja petta, kasutades selleks Läti ettevõttele kuuluvat arvelt maha võetud veokit. Viimane vargus õnnestus neil läinud reedel, 7. veebruaril.
Foto: Cargonews.lt

Aasta alguses hakkas Leedu autovedajaid koondavates foorumites levima info, et Eestist pärit petised üritavad erinevate asjast mitte midagi teadvate ettevõtete nimel pakkuda Lätis ja Leedus transporditeenust. Kui koorem peal, kaovad nad sellega aga nelja tuule poole. Üks Eesti ettevõte, mille nime petuskeemis kasutati, olevat identiteedivargusega seoses pöördunud ka politsei poole, kuid kuna tol hetkel ei olnud otsest kahju veel tekkinud, siis kriminaalasja ei algatatud, kirjutab Cargonews.lt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077