Autor: Kristjan Pruul • 5. veebruar 2020

Naftafirmast sadade tuhandetega lahkunud juht pannakse pooleks aastaks trellide taha

Rahvusvahelise naftafirma Eesti üksuse eksjuhil Olga Kozlovskajal tuleb kohtu otsusega kuus kuud karistusest vanglas veeta.
Foto: Vallo Kruuser, Eesti Ekspress
Rahvusvahelisest naftafirmast Daxin omavoliliste tehingute tõttu lahkunud Eesti tütarfirma Daxin Baltic endisel juhil Olga Kozlovskajal tuleb võltsimise ja omastamise eest kuueks kuuks vanglasse minna.

"Olga Kozlovskajale tuleb anda tõsine hoiatus nn šokivangistuse näol, et ta kogeks, milliste vabadusepiirangutega on vangistus seotud ning aduks oma tegude lubamatust," seisab ringkonnakohtu möödunud nädalal jõustunud otsuses,

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077