Autor: Logistikauudised.ee • 17. jaanuar 2020

Elektriautode ostutoetus sai otsa nelja tunniga

Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) lõpetas elektriliste sõidukite ostutoetuse taotluste vastuvõtu seoses eelarve täitumisega. Huvi oli sedavõrd suur, et taotlusvoor suleti 17. jaanuaril 2020 kell 13.00, ehk neli tundi pärast selle avamist.
Elektrilise Nissani Leafi laadimine.
Foto: Raul Mee

Esimesse vooru saabus taotlusi rohkem kui kogu meetme eelarve, milleks on 1,2 miljonit eurot. Sestap suleti taotlusvoor juba täna, 17. jaanuaril 2020 kell 13.00, ehk neli tundi pärast selle avamist. Toetust soovitakse saada enam kui 200 elektrilise sõiduki soetamiseks, saadaval olid aga vaid toetused ca 110le sõidukile. Taotlejatest 1/3 on eraisikud ja 2/3 ettevõtted.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077