Uudised
Ainult tellijale

Elektriautode ostutoetus sai otsa nelja tunniga

Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) lõpetas elektriliste sõidukite ostutoetuse taotluste vastuvõtu seoses eelarve täitumisega. Huvi oli sedavõrd suur, et taotlusvoor suleti 17. jaanuaril 2020 kell 13.00, ehk neli tundi pärast selle avamist.

Elektrilise Nissani Leafi laadimine.  Foto: Raul Mee

Esimesse vooru saabus taotlusi rohkem kui kogu meetme eelarve, milleks on 1,2 miljonit eurot. Sestap suleti taotlusvoor juba täna, 17. jaanuaril 2020 kell 13.00, ehk neli tundi pärast selle avamist. Toetust soovitakse saada enam kui 200 elektrilise sõiduki soetamiseks, saadaval olid aga vaid toetused ca 110le sõidukile. Taotlejatest 1/3 on eraisikud ja 2/3 ettevõtted.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150