Autor: Logistikauudised.ee • 30. detsember 2019

Lennu- ja bussijaama järel on Bolti popim sihtkoht korstnapühkija kuju

Lõppev aasta oli Boltile viimase kolme aasta edukaim ning kokkuvõtvast statistikast selgub, et kõige populaarsemad sihtkohad Eestis on Tallinna lennu- ja bussijaam ning vanalinnas asuv korstnapühkija kuju, teatas ettevõte.
Bolt takso.
Foto: Liis Treimann

“Möödunud aasta oli Boltile sõidujagamise valdkonnas edukaim aastast 2016. See on meie jaoks väga märkimisväärne, võttes arvesse kui palju me oleme sellest ajast ettevõttena kasvanud. Tõime sellel aastal turule ka elektritõukerattad ja Bolt Foodi teenuse ning kindlasti jätkame kasvamist ka järgmistel aastatel,” võttis lõppeva aasta kokku Bolt Eesti tegevjuht Aleksei Kolesnikov.

Traditsiooniliselt on aastavahetuse õhtu ja öö juhtidele kõige töökam aeg. Möödunud aasta sõitude erinevate riikide statistikat vaadates selgus, et kõige pikemalt pidutsevad uue aasta esimesel päeval prantslased ja eestlased, neile järgnevad lätlased, slovakid ja leedukad. „Just nendes riikides on proportsionaalselt kõige enam sõite 1. jaanuaril vahemikus kella ühest kuni viieni öösel,“ ütles Kolesnikov.

Jõulupeod ja aastavahetus on ka see aeg aastas, mil autodesse unustatakse kõige rohkem esemeid. Igal aastal jäetakse Bolti sõitude ajal sadu asju maha ning need leiavad oma tee Bolti kontorisse. „Tavaliselt on tegemist tavapäraste esemetega nagu veepudelid ja juuksekummid, kuid tuleb ette ka ekstreemsemaid näiteid nagu golfivarustus või vinüülid ja mikser,“ lisas Kolesnikov, kelle sõnul on viimase aasta jooksul autodesse unustatud kõige muu kõrval ka näiteks mõõk, mikrolaineahi, parukas, kaks kilogrammi šašlõkki ja sidruneid ning üksik king.

Popimad kohad, kuhu Tallinnas uut aastat vastu võtma sõidetakse

1. Vanalinnas asuv korstnapühkija kuju

2. Viru väljak

3. Kaarli kirik

4. Lastemaailm

5. Suur-Karja tänav

6. Noblessner

7. Viru väravad

8. Hilton

9. Telliskivi

10. Tõnismägi

Allikas: Bolt Eesti

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077