Autor: Logistikauudised.ee • 20. november 2019

Janek Saareoks asus juhtima DB Schenkeri uut Baltimaade üksust

DB Schenker viis oma Baltimaade üksused ühise juhtimise alla, kus võtmerolle hakkasid täitma eestlased, eesotsas DB Schenkeri uue tegevdirektori Eestis, Lätis ja Leedus Janek Saareoksaga.
Siiani Schenker Eestit juhtinud Janek Saareoks asus juhtima ettevõtte uut Baltimaade ühtset juhtimisüksust.
Autor: Raul Mee, fotograaf

DB Schenker teatas, et ettevõte soovib oma positsiooni Baltimaades arendada ja tugevdada ning korraldas seetõttu ümber oma piirkonna juhtimisstruktuuri. DB Schenkeri tegevdirektori ametikohale Eestis, Lätis ja Leedus asus 1. novembril 2019 tööle Janek Saareoks.

Kolme Balti riigi ühe inimese juhtimise alla viimine tagab ettevõtte hinnangul protsesside parema koordineerimise ja võimaldab paremini ära kasutada ühist sünergiat. Rakendatud lahendustega tahaks logistikaettevõte olla klientidele veelgi lähemal ja pakkuda neile teenuseid kõrgeimal tasemel.

Janek Saareoksal on pikaajaline kogemus transpordi ja logistikaäris ning tarneahela juhtimises. Ta liitus DB Schenkeriga 2013. aastal ettevõtte tegevdirektorina Eestis. Praegu juhib ta DB Schenkeri organisatsiooni kolmes Balti riigis, mis koos Poola, Ukraina ja Valgevenega kuuluvad Põhja- ja Ida-Euroopa klastrisse.

Samuti on uues struktuuriüksuses loodud mitmed uued ametikohad, mida täidavad enamasti eestlased: Andres Laur on nimetatud Baltimaade finantsjuhiks, Kristo Vrager on asunud Baltimaade müügijuhiks ning Piia Kadastik sai Baltimaade personalijuhiks. Baltimaade IT-juhiks sai Maxim Skorik.

„Organisatsioonilise struktuuri muudatused toovad kaasa tihedama koostöö riikide vahel, tõhusama sünergia ning parema toe klientidele. Olen kindel, et integreerides meie globaalsed kogemused siinsele turule uue ja andeka meeskonna kaudu, viib DB Schenkeri parimaks logistikaettevõtteks Baltikumi turul,“ ütles DB Schenkeri Põhja- ja Ida-Euroopa klastri tegevjuht Piotr Zborowski.

DB Schenker on ülemaailmne logistikaettevõte, mis läbi ühtse integreeritud logistikavõrgu tegutseb 38 riigis.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077